Dark Light

Bungee trampoline

Bungee trampoline

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/11/imagesCAVCMKH7.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/11/imagesCAVCMKH7.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_small”]

sam attractieverhuur  heeft voor jong en oud een fantastische springattractie. Lekker vrij bewegen in de lucht! en wil je hoog springen of gave salto’s maken. Dit is dan de mogelijkheid!!

de sam attractieverhuur bungee Trampoline is een attractie van 8 meter hoog (daarmee de grootste in Nederland). Deze attractie bestaat uit een buizen-constructie, waar tussen 4 mensen tegelijk kunnen springen. Het is een totaal veilige en unieke springsensatie! Een echte publiekstrekker…
Deelnemers zijn in staat om al na een paar minuten heel gemakkelijk hoge salto’s te maken van 2 tot 8 meter hoog! Kun je al een salto springen? Dan is het een uitdaging om een drievoudige salto te maken!!

Voor zowel kinderen vanaf 3 jaar, als pubers en volwassenen, is de Bungeetrampoline huren een geweldige belevenis die ook het publiek versteld doet staan.

Belangrijk:

  • Benodigde ruimte: 12 x 12 meter
  • Benodigde stroom: 1 vrije stroomgroep
  • 18 (drang)hekken door u te verzorgen

Compleet Verzorgd  € 875,-     (+ Transportkosten)

Inclusief op- en afbouw. Verzorgd met 4 uren professionele begeleiding.
Ieder extra uur begeleiding: € 95.-
Transportkosten zijn € 25,- + € 0,65 per gereden km vanaf Heino.  Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?