Dark Light

Skydancer

Sky Dancers

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/12/Skyman.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/12/Skyman.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”two_col_large”]

sam attractieverhuur beschikt over een ruim assortiment van skydancers in diverse kleuren om op een leuke manier de opening van een evenement, bedrijf of een nieuw product in de schijnwerpers te zetten? De Skydancer is een attribuut om op  geschikte wijze een feestelijke en gezellige sfeer neer te zetten. Deze blikvanger is niet te missen en is gegarandeerd een succes!

Skydancer
De skydancer is een ideale oplossing om uw feest leuk, aantrekkelijk en tot een succes maken. voor bijna elke feestgelegenheid is de skydancer inzetbaar. De skytube wordt vaak gebruikt op sport evenementen, bedrijfsfeesten, openingen, jubileums, u kunt het zo gek niet verzinnen.

Waar kunt u de sky dancers voor gebruiken?
De skytube kunt u neerzetten op zowel een gras als stenen ondergrond. De blikvanger wordt op zijn plek gehouden door middel van scheerlijnen. De opening boven in de skytube, in combinatie met de luchtstroming, zorgen ervoor dat de skydancer van links naar rechts en van boven naar beneden kan bewegen.Waar kunt u de skytube voor gebruiken?

Onze sky dancers kunnen overal voor worden ingezet:
–          Voetbalwedstrijden
–          Bedrijfsopeningen
–          Tijdens bedrijfsevenementen

Creëer een speels effect en vang de aandacht van bezoekers tijdens een beurs, festival of evenement. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Gegevens:

  • Afmeting 1 x 8 meter
  • Op de grond
  • Voltage: 750 w
  • Vervoer: Auto

Inclusief:

  • Blower
  • Op- en afbouwinstructies

Tip: Wij verhuren een aanhanger voor € 25,-

Prijzen

Wilt u de Skytube liever meerder dagen huren, bijvoorbeeld een weekend? Dat is mogelijk. Wij hanteren de onderstaande prijzen voor meerder dagen.

Keuze 1 voor 1 dag:            € 45,-

Keuze 2 voor 2 dagen:       € 75,-

Keuze 3 voor 7 dagen:       € 135,-

U haalt zelf op en brengt zelf retour

Bij bezorgen hanteren wij transportkosten: € 25,- + € 0,65 per gereden km.

Gegeven prijzen zijn exclusief 21% btw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?