Dark Light

Nieuws

Logo-kaal

31-01-2014

Sam Attractieverhuur heeft een groter assortiment door het samen gaan met De Koff Verhuur & Entertainment. Om zo efficiënt mogelijk en de kosten zo laag mogelijk te houden hebben wij besloten om maar één centrale opslag te houden. Alle materialen zijn slechts 8km verhuisd naar het prachtige industrieterrein de Vletgaarsmaten in Holten. In deze grote loods hebben wij de ruimte om verder te groeien en kunnen wij de dienstverlening zo goed mogelijk houden. U bent vanaf heden van harte welkom bij ons aan de Fabrieksweg 12 in Holten. De Koffie staat voor u klaar en we hopen u daar snel een keer te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

René en Remmelt de Koff

 

19-12-2013

Na ruim 11 jaar hebben Mark en Sjolande besloten om de zaak over te doen aan Remmelt en René de Koff. De afgelopen jaren werd het steeds drukker en Mark en Sjolande waren genoodzaakt om een definitieve keuze te maken. Gaan we verder met de zaak en verder groeien of kiezen voor wat meer rust. Na 11 jaar 7 dagen in de week te hebben gewerkt is het nu tijd voor het gezin aldus Mark en Sjolande. Met een vernieuwde website en tevens een groot vernieuwd assortiment met scherpe prijzen zullen René en Remmelt de Koff ook u als bestaande klant de komende jaren kunnen voorzien in mooie attracties met de nodige service.

17-12-2013

Sam Attractieverhuur heeft zijn website onderhanden genomen en in een nieuw jasje gestoken.

Niet alle informatie vindt u op dit moment nog terug op onze website. Wij werken hier op dit moment nog erg hard aan. Vanaf 1 januari is onze website geheel up to date. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u met ons telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?