De jongens tegen de meisjes

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/images10.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/images10.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_small”]

Bij sam attractieverhuur is het ouderwets genieten tijdens deze knotsgekke jongens tegen de meisjes avond? Een personeelsuitje waarbij uw collega’s, vrienden of familieleden in teamverband de strijd tegen elkaar aan gaan? Wij bieden u de jongens tegen de meisjes themafeest aan onder leiding van onze showmaster.

Zit u ook regelmatig het televisieprogramma De Jongens tegen de Meisjes op RTL4 te kijken? Kunt u ook zo genieten van de leuke spellen en vragen die hierin voorbij komen? Kunt u de spanning aan?

Wat heeft u nodig om deze avond te laten slagen?

– Een aantal teams, het aantal personen kan variëren van 4 tot 50 personen per team
– 8 team captains
– Collega’s, vrienden of familieleden met een winnaarsmentaliteit
– Flinke dosis gezelligheid
– Goed humeur

Hoe ziet uw avond er uit?
Deze knotsgekke en gezellige thema avond is een absolute topper! Na een warm welkom, gaan we beginnen met de show en worden de teams tegenover elkaar gezet!

De Jongens strijden tijdens dit feest tegen de Meisjes. Dit door onder andere het beantwoorden van algemene kennis vragen, songteksten uitbeelden, stoelendans spel en natuurlijk het letterpakkenspel. Uiteraard ontbreekt het afvalspel tegen elkaar tijdens het sensationele finalespel niet!

Tussen de verschillende rondes wordt er tijd ingepland om te genieten van een lekker borrel hapje of van een buffet te eten.

Kortom: Alle ingrediënten voor een oer gezellige avond!

 


Voor wie is de jongens tegen de meisjes themafeest geschikt?


Deze topper is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, we vormen tenslotte teams. En om eerlijk te zijn maakt het team met de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën ook het meest kans om te winnen, ieder heeft namelijk zijn eigen specialismen.
De avond is geschikt voor:
– Bedrijven
– Families
– Vrienden
– Verenigingen

Ook zelf deze jongens tegen de meisjes quiz avond beleven? Neem nu contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte.

Prijs thema pakket: Jongens tegen de Meisjes     € 599,-

  • Quizmaster
  • Alle benodigde quizmaterialen
  • Decoratie van de zaal in Hollandse sferen( incl. Decor van 4m x 2.20m)
  • Muziekinstallatie
  • Kleine aankleding van de zaal
  • Duur 4 uur

Prijzen zijn excl. 21% btw en Reiskosten € 25,- + € 0,65 per km excl.

Onze andere themaavonden!

icconlasvegasnight  icoonmaffianight  icconminutetowinit  icoontirolerfesticoonikhouvanholland

copyright © sam attractieverhuur – Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend