Dark Light

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u om van een bedrijfsuitje of personeelsfeest te genieten voor vrienden, collega’s of familie? Zo kunt u rijden in een klassieke kever, een themafeest zoals een country western avond of een waanzinnige pubquiz.

Bij ons kunt u zich een middag of avond in een compleet andere wereld wanen waarin de leukste, raarste, gekste en engste taferelen zich afspelen.

Een ander groot voordeel is dat Sam Attractieverhuur naar u toe kan komen en een feest bij u in de buurt kan geven. Dit kan een ondernemer zijn, die ergens in Overijssel een horecabedrijf heeft maar ook een boerenschuur op het platteland. Zelfs een fabriekshal kunnen wij omtoveren tot een feesthal met aankleding , verlichting, podium en natuurlijk een bar of kroeg.  Sam attractieverhuur kan voor u ook artiesten regelen van de Nederlandse bodem maar ook dj en vele andere muzikale bandjes.

De feesten die wij aanbieden staan hieronder. Wanneer u een programma op maat wilt neem dan contact met ons op. We maken graag een voorstel voor u!

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?