Dark Light

Kevertocht, rally of motion

altijd willen rijden in een klassieke kever in Twente of Salland?

Bent u op zoek naar een spectaculair uitje door het mooie landschap van Salland? Sam attractieverhuur kan u onze Sallandse rally aanbevelen. Ervaar het nostalgische geluid van en het rijden in een kever.

Het geluid van een kever is zo uniek dat uw uitje een bijzondere dag wordt. Na ontvangst neemt u zelf plaats achter het stuur en begint uw bedrijfsuitje of vriendendag meteen al. De tocht is een wedstrijd, ook wel kever rally genoemd, tussen uw collega’s, familie of vrienden. De één leest de kaart en baant u een weg door het Sallandse landschap terwijl de ander enkele raadsels probeert op te lossen. Met het team moeten er ook nog onderweg 2 groepsopdrachten worden gedaan. Wij garanderen u, over deze kever tocht zal nog lang na gepraat worden.

Er zijn nog meer verschillende mogelijkheden om uw personeelsfeest, vrienden- of  familiedag in te vullen. Zo zijn er ook leuke workshops in combinatie met dit arrangement mogelijk.

Sam Attractieverhuur is verhuisd naar De Koff Verhuur: De producten van Sam Attractieverhuur zijn verhuisd naar De Koff Verhuur. Op de website https://www.dekoff.nl vind je het actuele aanbod en de daarbij behorende prijzen.
-26%

Kever foto puzzeltocht


Altijd al willen rijden in een klassieke kever? Ervaar deze unieke tocht met gekke opdrachten en een heerlijk gevulde picknickmand. Onze tourmanager heet jullie van harte welkom en in verschillende teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Met raadsels en opdrachten voor onderweg wanen jullie een baan door het Sallandse en Twentse landschap in deze waanzinnige klassieke auto. Vul het aantal personen als aantal in.

€ 42,50 p.p.

Jullie starten bij ons in Holten aan de Fabrieksweg. Hier worden jullie welkom gegeten door onze tourmanager die het programma uitlegt en jullie op pad stuurt met de klassieke kevers.

  • Indeling van de teams
  • Verschillende navigatie methodes
  • Gevulde picknickmand voor onderweg
  • 2 groepsactiviteiten onderweg
  • Tijdsduur 3,5 uur
  • Prijsuitreiking voor het winnende team

Eventueel is dit arrangement uit te breiden met een 3 gangen diner.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?