Dark Light

Lyrics tocht

Lyrics tocht

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/imagesCAOB8VNS.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/imagesCAOB8VNS.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

De Lyric

Dit hippe vervoersmiddel laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen een elektrische step en een snowboard. Eén voorwiel,  twee achterwielen met terreinbanden en een flexibel board maken het een stoer apparaat.

Laat u zich relaxed voortbewegen tijdens een tour of kiest u voor meer uitdaging op het action parcours? U zult verrast zijn hoe snel u het apparaat onder de knie heeft. Het is een unieke beleving en fun voor iedereen!

Lyric Motion

We beginnen we met een clinic. Tijdens verschillende oefeningen ervaart u het gebruiksgemak en bijzondere souplesse van de Lyric. De snelheid wordt geleidelijk opgevoerd tot iedereen klaar is voor een tour. U kunt kiezen voor een city tour door de binnenstad  of een tour door de mooie natuur van het Sallandse landschap.

De tours zijn onder begeleiding van onze instructeur.
Prijs: € 37,50 per persoon, inclusief helm
Duur: 1,5 uur
Minimum deelname: 8 personen

Alle prijzen zijn excl. 21 % btw

Lyric Action

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/download1.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/download1.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_small”]

Tijdens een korte clinic gaat u kennismaken met de Lyric. De snelheid en moeilijkheidsgraad worden geleidelijk opgevoerd tot u klaar bent voor het echte werk: het action parcours. Opperste concentratie, stalen zenuwen en lef vormen de sleutel tot een succesvolle trial. Carven bij de slalom, behendigheid bij de evenwichtsproef en jumpen over de schans. Wie wint de felbegeerde trofee?

De tour lyric action is onder begeleiding van onze instructeur.
Prijs: € 39,50 per persoon, inclusief helm
Duur: 1,5 uur
Minimum deelname: 8 personen

Alle prijzen zijn excl. 21 % btw

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?