Dark Light

Scooter tocht

Scootertocht

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/7173-thumb-400×22511.jpg” popup=”http://www.samattractieverhuur.nl/wp-content/uploads/2013/10/7173-thumb-400×22511.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Sallandse Scootertocht

Een ritje op een retro scooter!
Op zoek naar het perfecte uitje tijdens uw evenement? sam attractieverhuur stellen u graag voor om plaats te nemen op onze retro scooter en te genieten van het Sallandse natuur met zijn mooie landgoederen en kastelen.

Scootertocht
Bent u een echt buiten mens? En wilt u tijdens de warme zomerdagen een uitje organiseren? Dan is onze scootertocht echt een aanrader. Met de wind door uw haren geniet u van de schoonheid van de prachtige bospaden en landwegen. Tijdens deze scootertocht is er ook ruimte gemaakt voor teamopdrachten. Zodat er ook een spelelement in terug komt. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de benen te strekken.

Goed om te weten:
De scootertocht is geschikt voor bedrijven, families en vrienden. Wel is het een vereiste dat de dames en heren die plaats nemen op de scooter in het bezit zijn van een brommercertificaat of rijbewijs.

Het arrangement voor deze middag bevat:

  • Route door Salland
  • 2 Teamopdrachten
  • Uitleg over de scooter en de tocht
  • Inclusief brandstof en verzekering
Huurtarieven per scooter:

Wilt u een scooter huren voor een paar uurtjes, een ochtend, hele dag of misschien een zomeravond? Onderstaand staan de tarieven hiervoor. Wij bieden naast de onderstaande mogelijkheden ook arrangementen aan waarbij u bijvoorbeeld een combinatie scooter & midgetgolf kunt doen. Klikt u hiervoor op arrangementen.

periode Extra info Prijs:
2 uur incl. benzine, verzekering en route € 37,50
3 uur incl. benzine, verzekering en route € 45,00
4 uur incl. benzine, verzekering en route € 50,00
Hele dag incl. benzine, verzekering en route € 60,00
Bijrijder Ongeacht rijduur € 20,00
Bijrijder jonger dan 10 jaar Ongeacht rijduur € 5,00
Kinderzitje van 2,5 tot circa 8 jaar oud € 5,00
Rieten picknickmand Gevuld met lekkere dingen tbv lunch € 9,50
Halen en brengen van de scooters inclusief uitleg scooters etc. ongeacht locatie Afhankelijk van groepsgrootte

 

– Alle prijzen zijn inclusief BTW, WA verzekering, rij-instructie en een volle benzinetank!

– Het huurbedrag kunnen wij alleen contant aannemen, bij grote groepen evt. middels factuur.

– Mocht er kans op regen zijn dan krijgt u gratis een regenponcho mee!

Borg

Bij het huren van een scooter bent u verplicht een borg te betalen welke na afloop van de rit geretourneerd wordt (mits er geen schade is). De borg bedraagt € 50,- in totaal voor 1 t/m 4 scooters, Bij meer scooters in overleg. Let op! Huurbedrag en borg kunnen wij alleen contant aannemen!

Aanvullende verzekering

Compleet verzekerd, wel zo veilig!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Scooters/solexen hebben een WA-verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade aan derden. De schade aan de gehuurde scooter/solex is standaard niet verzekerd. Wij raden u aan om onderstaande aanvullende verzekering te overwegen. LET OP: Uw eigen WA-verzekering dekt geen schade van voertuigen.

Verzekerd voor een klein bedrag

Wanneer er sprake is van een ongeluk kan de schade aan het gehuurde voertuig oplopen tot € 1200,- per scooter. Voor slechts een klein bedrag kunt u zich verzekeren tegen deze schade door middel van de aanvullende voertuig verzekering. Indien u schade rijdt komt u niet voor verrassende kosten te staan. Dat rijdt toch net iets prettiger!

Voorbeeld: Tijdens een tocht zag Sanne tijdens haar vriendinnenuitje een paaltje over het hoofd waardoor ze met de scooter ten val kwam. Zelf kwam ze met de schrik vrij maar de scooter kwam er minder goed vanaf. De voorkant was verbogen en op de zijkant was er flinke lakschade ontstaan. De totale schade aan de scooter bedroeg € 645,-
Gelukkig had Sanne voor € 10,00 de aanvullende voertuig verzekering afgesloten waardoor ze verzekerd was voor de schade.

De aanvullende voertuig verzekering bedraagt € 10,00 per scooter per dag (eigen risico € 150 euro). U kunt de verzekering bij uw reservering afsluiten of op de rijdag bijboeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?