Dark Light

Tuktuk tocht Rally of Motion

Tuktuk Rally of motion

[lightbox style=”shadow” image_path=”http://www.twentskwartiertje.nl/attachments/Image/DSC00254.JPG” popup=”http://www.twentskwartiertje.nl/attachments/Image/DSC00254.JPG” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”two_col_large”]

Bent u op zoek naar een spectaculair uitje door het mooie landschap van Salland? Wij kunnen u onze Sallandse tuktuk motion of rally aanbevelen. Ervaar het nostalgische geluid van en het rijden in een tuktuk.

Tuktuk motion

sam attractieverhuur beschikt over een fantastische Sallandse tuktuk tour. Na ontvangst en uitleg neemt u zelf plaats achter het stuur en begint uw bedrijfsuitje of vrienden dag meteen al. De tuktuk rit gaat door het mooie Sallandse landschap met zijn kleine kronkelende weggetjes langs kastelen, landgoederen, weilanden, waterplassen en dorpjes. De één leest de kaart en de ander navigeert de tuktuk  door het Sallandse landschap. Wij garanderen u, over deze tuk tuk tocht zal nog lang na gepraat worden.

Er zijn nog meer verschillende mogelijkheden om uw personeelsfeest, vrienden- of  familiedag in te vullen. Zo zijn er ook leuke workshops in combinatie met dit arrangement mogelijk.

Tuktuk Rally

sam attractieverhuur organiseert ook een actieve tuktuk rally tocht.  Na ontvangst en uitleg neemt u zelf plaats achter het stuur en begint uw bedrijfsuitje of vrienden dag meteen al. De tocht is een wedstrijd, ook wel tuktuk rally genoemd, tussen uw collega’s, familie of vrienden. De één leest de kaart en baant u een weg door het Sallandse landschap terwijl de ander enkele raadsels probeert op te lossen. Met het team moeten er ook nog onderweg 2 groepsopdrachten worden gedaan. Wij garanderen u, over deze tuktuk tocht zal nog lang na gepraat worden.

Er zijn nog meer verschillende mogelijkheden om uw personeelsfeest, vrienden- of  familiedag in te vullen. Zo zijn er ook leuke workshops in combinatie met dit arrangement mogelijk.

Tuktuk Motion prijzen

De prijzen zijn per p.p. Er kunnen maximaal 3 personen in één tuktuk. 
1 uur huren €   39,00 p.p

2 uur huren €   59,00 p.p

3 uur huren €   69,00 p.p

4 uur huren €   89,00 p.p

Hele dag huren € 350,00 (van 11.00-17.00 uur)

 

Tuktuk Rally prijzen

De prijzen zijn per p.p. Er kunnen maximaal 3 personen in één tuktuk. 
1 uur huren €   44,00 p.p

2 uur huren €   64,00 p.p

3 uur huren €   74,00 p.p

4 uur huren €   94,00 p.p

Hele dag huren € 340,00 (van 11.00-17.00 uur)

Opmerkingen:
– Voor aanvang van de tocht bent u verplicht een borgsom te betalen, die u na afloop van de rit (indien er geen schades zijn) weer terugkrijgt, de borg bedraagt € 100,00 per reservering.
– De bestuurder van de tuktuk moet minimaal 24 jaar zijn en in het bezit van een autorijbewijs.
– Bij alle ritten is de brandstof inbegrepen.
– Wij verhuren op dit moment maximaal 9 tuktuk’s.
– Tip: U kunt de tuktuk’s ook combineren met solexen en outdoor activiteiten

Extra opties:
– Gevulde picknickmand tbv lunch (vanaf 9 personen) à € 9,50 p.p.
– Knapzak gevuld met kaas/worst (vanaf 9 personen) à € 4,00 p.p

Alle prijzen zijn excl. 21 % btw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?