Dark Light

Likeur & high tea

Jenever-Proeverij

Workshop Likeur Maken met High Tea!

Bent u op zoek naar dé ultieme combinatie van ontspanning & activiteit voor jou en je vriendinnen?

Gezellige ontspanning

Geniet 3 uur lang met je vriendinnen van een ochtend of middag ontspanning, smullen van lekkernijen en het maken van eigen likeur. Je neemt niet alleen een kijkje in een ambachtelijke wijn- en likeurmakerij, maar je leert ook zelf likeur maken onder begeleiding van likeurmeester. En zoals ook een goede kok zijn gerechten proeft, zul je als likeurmaakster je eigen likeur proeven.

Naast het likeur maken, is er voldoende gelegenheid om met de groep te genieten van de Sallandse tuin. Tijdens de natuurexcursie kan je genieten van de prachtige Sallandse omgeving. Wandel langs de waterplas of drink een likeurtje bij de bijenstal. Ontdek de natuur in de wilde bloemenweide of kom even bij op één van de verschillende knusse zitjes die tuin rijk is.

Leer je eigen likeur maken

De ruimte waar jullie met z’n allen likeur gaan maken is modern en praktisch ingericht. In de winter is het er binnen aangenaam en in de zomer is het ook bij warm weer heerlijk koel. Onder begeleiding  zullen jullie werken aan grote teakhouten tafels, zodat je gezellig met elkaar kunt kletsen en elkaar kunt helpen.

Tijdens de workshop en de excursie door het natuurparkje wordt allerlei tips gedeeld over natuurvriendelijk tuinieren en zijn ambachtelijk gemaakte producten.

Hoe kan je het beste je fruitbomen op een natuurvriendelijke wijze onderhouden? Hoe maken de bijen honing wat gebruikt wordt voor de likeur en wijn? En hoe kan je likeur en wijn het beste bewaren?

Een bezoekje leert je niet alleen hoe je likeur maakt, maar ook hoe je gezond leeft door natuurvriendelijk tuinieren!

Compleet verzorgd uitje

Een workshop Likeur maken met High Tea is een compleet verzorgd uitje voor jou en je vriendinnen. Al het benodigde materiaal om likeur te maken is aanwezig. De hapjes staan klaar en je kunt samen met je vriendinnen onbeperkt genieten van koffie en biologische thee. Onze deskundige staat komende 3 uur geheel tot jullie beschikking als gastheer, natuurgids en likeur- en wijnmeester.
Wat houdt de workhop Likeur Maken met High Tea in?

Workshop likeur maken

Met de groep leer je hoe je de populaire walnotenlikeur en sinaasappel citroenlikeur van de Sallandhof maakt. Nadat de walnoten zijn gekraakt en sinaasappels en citroenen zijn geschild, worden de vruchten op alcohol gezet en in de fles gedaan. Uw gastheer zal jullie tijdens de workshop begeleiden en tips delen over heerlijke recepten waar je likeur en honing bij kunt gebruiken.

Tijdens het proces van likeur maken proef je diverse malen de likeur om te keuren hoe het proces verloopt. Ondertussen kan je genieten van de andere smaken likeur en hapjes die worden geserveerd. Een activiteit waarbij je elkaar helpt en samenwerkt, en tegelijkertijd geniet van elkaars gezelligheid.

High Tea

De high tea is compleet verzorgd en bestaat uit vers afgebakken Sallands brood, koffie & biologische thee en heerlijke Sallandse zoetigheden van de lokale bakker. Mochten jullie ook willen lunchen, dan kan je dit aangeven.

Natuurexcursie door de tuin

Laat je verrassen door al het moois wat de natuur in de Sallandhof tuin te bieden heeft. Struin door de wilde bloemenweide, bekijk de bijenstal en zit bij de waterplas. Uw gastheer zal jullie rondleiden en vertellen hoe de omgeving van  Salland bijdraagt aan de kwaliteit van de producten van Sallandhof.

Wat krijg je mee na afloop?

Je wilt natuurlijk niet alleen een leuke dag hebben met je vriendinnen, maar ook een waardevolle herinnering hebben aan een gezellige dag.

Daarom krijg je aan het einde van de workshop een aantal leuke dingen mee naar huis!

Goodiebag

Speciaal voor iedereen staat er een goedgevulde goodiebag klaar. Deze zit vol verrassingen, waaronder 2 flesjes likeur t.w.v. €15,- en een set mooie Sallandse ansichtkaarten.

Groepsfoto als herinnering

Als herinnering aan het gezellige uitje, wordt er een leuke groepsfoto gemaakt. Is dat voor de welbekende grote kastanjeboom? Of op de steiger, voor de waterplas?

We maken er een gezellige dag van, vol plezier en mooie herinneringen. Tot ziens bij sam attractieverhuur

Prijs workshop likeur & High tea:  € 39,95 p.p.

Duur activiteit 3.0 uur

Deelname minimaal  8 personen

Prijzen zijn excl. 21 %  btw

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?